04 december, 2015

silvana Simons kwetst zwarte piet

Pauw, NPO1, Silvana Simons kreeg weer alle zendtijd en huiliehuilie met Jeroen Pauw om in alle kleuren te vertellen hoe rasistisch zwarte piet wel niet voor haar was. Als we haar moesten geloven gilt ieder kind het hele jaar door "Kijk mama, daar loopt zwarte piet" wanneer ze haar tegenkomen. Bizar overigens want 99.999 van de 100.000 andere donkergekleurde mensen hebben dit nog nooit meegmaakt. Maar ja, we hebben het dan ook over het zelfmedelijdend opwekkend medium Simons.

Welnu Silvana... ik heb jou eens goed bestudeerd vanavond. Jouw woorden zeggen mij geen ruk want, zoals jij uiteraard ongetwijfeld weet, bestaat 90% van een conversatie uit non-verbale uitingen. Die 10% mag jij in je reet steken. Doe er wat mee, vertel een mop, jank over hoe erg zwarte piet wel niet is. Whatever, maak er iets moois van. Koeien, linksrukkend Nederland en ouwe Pauw zuigen uit je hand.

Nee, die 90%.... daar heb je jezelf toch goed te kakken gezet in die uitzending van Pauw zeg. Zo! Die kwam ff binnen. Ik heb veel probleemgevallen voor m'n neus gehad tijdens mijn praktijkjaren maar zó slecht als jij acteerde.... tenenkrommend.

Lieve schat, er zal heus wel iets naturals in je zitten maar luister... jij bent nog transparanter dan lucht. Mijn beeldscherm trok krom van je acteertalent. Jij was me daar bij Pauw toch zó nep aan het doen over rasiscme, zwarte piet en bla bla. Kotsmisselijk werd ik er van. En om het nóg erger te maken. De meneer die vóór zwarte piet was mocht niet eens zijn verhaal afmaken want jij en Pauw deden weer huiliehuilie.

Werkelijk onbeschofte teevee van 2 volslagen doorgedraaide BN mafketels die werkelijk elke vorm van realisme zijn kwijtgeraakt.

Ik heb een nieuw woord voor jullie zelfmedelijdende anarchisten: accepteren.

Accepteer zwarte piet. Accepteer dat de wereld niet om jou heen draait. Accepteer dat jij slechts een zandkorrel bent in een woestijn. Jij stelt niets voor. Gedraag je dan ook zo. Ieder mens heeft wel iets te zeiken. Maar zeik niet over een GVD kinderfeest waar geen ENKELE vorm van rasicme in zit buiten dat je zelf dit soort shit bedenkt.

Grow up, wees een wijf met ballen en gedraag je als een volwassen vrouw en niet als een slaaf uit de 18e eeuw want dan ken ik er ook nog wel een paar.

Nieuw bericht

HTML code

Hello world!

Pagina