17 september, 2015

Piet blijft gewoon zwart

Sinds enkele jaren schijnen er niet-geïntegreerde geesteszieken rond te lopen in Nederland die ineens menen dat zwarte piet niet kan omdat ze het aanstootgevend vinden naar hun eigen ikke.

Nu moet je stront nooit met de handen beetpakken maar gewoon zorgen dat er niet gepoept wordt. Met andere woorden; bekijk de oorzaak niet het gevolg. En zolang NL alleen maar over het gevolg praat en niet over de oorzaak blijven deze geesteszieken geloven in hun eigen stront.

Het gevolg heb ik in de eerste zin beschreven. De oorzaak is niet zwarte piet. De oorzaak is dat een individu een zelf verzonnen misplaatste fantasme heeft ontwikkeld, vervolgens daar de term discriminatie aan koppelde en uiteindelijk te kennen gaf dat hij zich gediscrimineerd voelde.

Anders gezegd: je verzint dus zelf iets en vervolgens voel je je aangesproken op hetgeen je zelf hebt bedacht.

Dat dit soort schepsels bestaan weten we nu eenmaal en is ook niet erg. Wat echter wél stuitend is is dat de Media dit soort kanslozen een podium geeft. Nóg erger is is dat het bedrijfsleven bang wordt en terstond stappen onderneemt. Uitsluitend witte pieten op scholen, geen zwarte pieten meer in de AH, Jumbo, Hema, Bijenkorf etc..

Hiermee komt het bedrijfsleven tegemoet aan een enkeling, een enkeling met een zelf gecreëerde, totaal ongefundeerde ideologie. Een bodemloze ideologie waar ze eigenhandig een predicaat aan hebben gekoppeld om er vervolgens tegen te ageren.

Ik heb idioten meegemaakt in het bedrijfsleven maar deze vorm van krankzinnigheid is toch wel weer een triest dieptepunt van mismanagement.

Juist NU moet je als onderneming niet kiezen voor deze TBS enkelingen maar opstaan voor die andere 17.000.000 Nederlanders (ja 17 miljoen) die zich terecht dood irriteren aan dit soort gruis. Juist nu moet je als onderneming gewoon zeggen: fuck you met je zelf bedachte nep discriminatie maar wij pleasen geen cultuur-moordende tbs'ers. Wij pleasen Nederland, Nederlanders en houden een feest in ere die al VELE decennia bestaat.

En als je het verleden van zwarte piet ook nog eens kent dan zul je je als CEO helemaal de ogen uit de kop schamen dat je dan met gekleurde en zelfs witte pieten komt. Want DAT is pas het bewust opwekken van racisme en discriminatie.

 

 

 

Nieuw bericht

HTML code

Hello world!

Pagina